NEO CONTINENTAL SPORTCONTACT6

NEO CONTINENTAL SPORTCONTACT6NEO ελαστικό από την CONTINENTAL SPORTCONTACT6 σε διαστάσεις 19΄΄ - 23''

NEO CONTINENTAL SPORTCONTACT6Νέα σειρά SportContact 6 θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά σε ζάντες 19 έως 23 ιντσών, και συνολικά σε 41 διαστάσεις.
Το ελαστικό έχει δεχθεί σημαντικές αλλαγές αναφορικά με τη χημική σύνθεση του πέλματος, τη σχεδίαση αυτού και τη δομή του ελαστικού.
Όπως μας ανέφεραν οι τεχνικοί της Continental, το νέο ελαστικό έχει σε κάποιους τομείς βελτιωμένη κατά 14% απόδοση.
Είναι ένα ελαστικό για σούπερ σπορ χρήση, υπερυψηλών επιδόσεων, που βελτιώνει, σε σχέση με τον προκάτοχό του, κρίσιμους τομείς όπως την πρόσφυση, την ακρίβεια και την καταλληλότητα στις μεγάλες ταχύτητες.
Όπως γίνεται αντιληπτό, με τέτοιες προδιαγραφές το SportContact 6 απευθύνεται σε απολύτως σπορ αυτοκίνητα όπως Audi R8, Porsche 911 ή τις εκδόσεις AMG της Mercedes ή τις σειρές Μ της ΒΜW. Ακόμα και για το ηλεκτροκίνητο Tesla S.
Ως εκ τούτου παράγεται μόνον σε με μια περιορισμένη μεγάλων διαμέτρων κλίμακα, η οποία καλύπτει διαστάσεις από 19 έως 23 ιντσών διάμετρο, σε αντίθεση με το SportContact 6 που καλύπτει σχεδόν όλη τη γκάμα από τις 17 έως τις 22 ίντσες. Γι' αυτό και του προσδίδουν το χαρακτηρισμό του πλέον σπορ ελαστικού της Continental που κατασκευάστηκε μέχρι σήμερα.