Η νέα Mercedes-Benz CLA 45 AMG στον δρόμο με ελαστικά Dunlop

 H nea Mercedes Benz CLA 45 AMG ston dromo me elastika DunlopΗ Dunlop, ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές ελαστικών υψηλών και υπέρ υψηλών επιδόσεων, ανακοίνωσε πως το ελαστικό της Sport Maxx RT , κατασκευασμένο με αγωνιστική τεχνολογία, επιλέχθηκε από την Mercedes-AMG στην πρώτη τοποθέτηση στην νέα CLA 45 AMG.
Η νέα CLA 45 AMG θα εξοπλίζεται με ελαστικά Dunlop Sport Maxx RT στην διάσταση 235/35ZR19 91Y XL MO, που έχει κατασκευαστεί ειδικά για το σπορ coupe. Mε μέγιστη ιπποδύναμη τα 265 kW (360 hp), ο υπέρ-τροφοδοτούμενος κινητήρας είναι ο πιο δυνατός κινητήρας σειράς παραγωγής στον κόσμο. Το Sport MAXX RT καλύπτει όλες τις ανάγκες των πιο παθιασμένων οδηγών, που η αίσθηση τους είναι ταυτόσημη με την ιπποδύναμη. Το Sport Maxx RT χαρακτηρίζεται από τα ψηλά επίπεδα κρατήματος σε στεγνό και βρεγμένο δρόμο, σε συνδυασμό με το εξαιρετικό κράτημα και τις εξαιρετικές επιδόσεις φρεναρίσματος.
Το ελαστικό είναι κατασκευασμένο με βάση τα 125 χρόνια της Dunlop στους αγώνες, γεννημένο μέσα από τους αγώνες του Le Mans, Nurburgring και Silverstone. Όλα τα ελαστικά Dunlop στον δρόμο έχουν αναπτυχθεί με βάση την αγωνιστική τεχνολογία σαν βάση, στο μείγμα της γόμας αλλά και με βάση της εκατοντάδες χιλιάδες ώρες δοκιμών σε πίστες από τους μηχανικούς.
Η τοποθέτηση του Dunlop Sport Maxx RT και Sport Maxx Race θα γίνεται σε όλα τα νέα γενιάς υψηλών επιδόσεων των Mercedes-AMG. Αυτό περιλαμβάνει και την C63 AMG Coupé Black Series, την A45 AMG, την SLS AMG GT και τώρα την CLA 45 AMG.
“Η τοποθέτηση στην νέα CLA 45 AMG είναι ένα ακόμα παράδειγμα είναι ακόμα ένα παράδειγμα των δυνατοτήτων μας να προσφέρουμε υψηλά επίπεδα τελειότητας στην οδήγηση υψηλών επιδόσεων ” είπε ο Guillaume Carli, Marketing Manager Dunlop EMEA. “Τα ελαστικά Sport MAXX RT προσφέρουν εξαιρετικές επιδόσεις, επιτρέποντας στην υψηλή ιπποδύναμη της νέας CLA 45 AMG να βγεί στον δρόμο, με ομαλό τρόπο”.