Η Goodyear και η Dunlop προσφέρουν εξαιρετικό κράτημα σε κορυφαίους κατασκευαστές Αυτοκινήτων.

H Goodyear kai h Dunlop prosferoyn eksairetiko krathma se koryfaioys kataskeyastes Aytokinhtwn

Αθήνα, 14/1/2016 – Η Goodyear και η Dunlop είναι περήφανοι να ανακοινώσουν την τοποθέτηση χειμερινών ελαστικών στην νέα σειρά 7 της BMW.

Το Dunlop Winter Sport 4D σε διαστάσεις 225/60R17 99H και 245/50R18 100H και το Goodyear UltraGrip 8 Performance με τεχνολογία Run on Flat σε διαστάσεις 245/45R19 102V XL θα εξοπλίσουν την νέα δυναμική σειρά 7 της BMW. Όλα αυτά τα ελαστικά θα φέρουν την σήμανση * για να προσδιορίσουν πως είναι κατασκευασμένα από την Goodyear και την Dunlop για την BMW.

Το Dunlop Winter Sport 4D προσφέρει εξαιρετικό χειρισμό σε χειμερινές συνθήκες και φρενάρισμα για αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων, καθιστώντας το την πιο κατάλληλη επιλογή για την σειρά 7 της BMW. Σχεδιάστηκε για να προσφέρει εξαιρετικό έλεγχο στο χιόνι , σε πάγο και στο βρεγμένο, αλλά και γενικότερα σε όλες τις χειμερινές συνθήκες., Ο μοναδικός σχεδιασμός του πέλματος με πολλαπλές εγκοπές στην επιφάνεια επαφής με τον δρόμο, προσφέρει στους οδηγούς βελτιωμένη πρόσφυση σε χιόνι και πάγο, επιτρέποντας στις επιδόσεις να κυριαρχούν στο μυαλό του οδηγού.

Το Goodyear UltraGrip 8 Performance φέρει την κορυφαία τεχνολογία στην αγορά, 3D-BIS Technology η οποία χρησιμοποιεί μείγμα 3 τεχνολογιών και περισσότερη επαφή με τον δρόμο, προσφέροντας εξαιρετικό φρενάρισμα στο χιόνι και εξαιρετική πρόσφυση σε χιόνι και πάγο., προσφέροντας στον οδηγό έλεγχο και σταθερότητα.

Ο Nick Harley, Goodyear’s Managing Director στην πρώτη Τοποθέτηση, επιβατικών ελαστικών σε EMEA είπε: “Η αγορά των χειμερινών ελαστικών σταδιακά όλο και αναπτύσσεται. Με αύξηση του μεγέθους των οχημάτων αλλά και των επιδόσεων τους είναι ανάγκη να είναι εξοπλισμένα με τα κατάλληλα εργαλεία ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις χειμερινές συνθήκες σε ολόκληρη την Ευρώπη. Το όραμα μας για χειμερινά ελαστικά στην σειρά 7 της BMW ήταν να δοκιμάσουμε την σημασία των ελαστικών μας στην σημερινή αγορά των κορυφαίων κατασκευαστών αυτοκινήτων.

“Προμηθεύουμε ελαστικά στην BMW εδώ και πολλές δεκαετίες και τα χειμερινά ελαστικά κατακτούν την σημαντικότερη θέση στην προμήθεια αυτών,” είπε ο Nick.