Ασφάλειες Ελαστικών

Δωρεάν πρόγραμμα αντικατάστασης ελαστικών για έναν ολόκληρο χρόνο!
SAFETY_TOGETHER

Για 20.000 χιλιόμετρα ή 12 μήνες θα έχουν δωρεάν ασφάλιση όσοι αντικαταστήσουν τα ελαστικά των αυτοκινήτων τους σε ένα από τα καταστήματα του επιλεγμένου δικτύου συνεργατών της Goodyear-Dunlop. Το πρόγραμμα ασφάλισης ελαστικών της Goodyear καλύπτει* όλες τις διαστάσεις και όλους τους τύπους των επιβατικών ελαστικών και 4χ4-SUV(εκτός DURATRAC,AT/SA,ATR,AT2,AT3) από ζημιές που μπορεί να προκληθούν κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε διαδρομής. Σχισίματα, τρυπήματα, και ανεπανόρθωτες βλάβες από λακκούβες, πέτρες, νεροφαγώματα κλπ καλύπτονται από την εγγύηση-προσφορά της Goodyear-Dunlop-Sava. * τα πρώτα 10 ευρώ ανα τεμάχιο βαρύνουν τον πελάτη και ισχύει για 1 ΕΛΑΣΤΙΚΟ .Είναι η πρώτη φορά που εταιρεία ελαστικών εγγυάται την ποιότητα των προϊόντων της και αναλαμβάνει την αντικατάστασή τους, ακόμα και σε περίπτωση ζημιάς, που προκλήθηκε από απρόβλεπτη αιτία.

safety_together_debica

Για 20.000 χιλιόμετρα ή 12 μήνες θα έχουν δωρεάν ασφάλιση όσοι αντικαταστήσουν τα ελαστικά των αυτοκινήτων τους σε ένα από τα καταστήματα του επιλεγμένου δικτύου συνεργατών της Superservice. Το πρόγραμμα ασφάλισης ελαστικών της Superservice καλύπτει* όλες τις διαστάσεις και όλους τους τύπους των επιβατικών ελαστικών και 4χ4-SUV Debica από ζημιές που μπορεί να προκληθούν κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε διαδρομής. Σχισίματα, τρυπήματα, και ανεπανόρθωτες βλάβες από λακκούβες, πέτρες, νεροφαγώματα κλπ καλύπτονται από την εγγύηση-προσφορά της Superservice. * τα πρώτα 10 ευρώ ανα τεμάχιο βαρύνουν τον πελάτη και ισχύει για 1 ΕΛΑΣΤΙΚΟ .Είναι η πρώτη φορά που εταιρεία ελαστικών εγγυάται την ποιότητα των προϊόντων της και αναλαμβάνει την αντικατάστασή τους, ακόμα και σε περίπτωση ζημιάς, που προκλήθηκε από απρόβλεπτη αιτία.

yokohama_isur

Όροι & Προϋποθέσεις Προγράμματος
– Ισχύει με αγορές τεσσάρων (4) ελαστικών, που γίνονται σε καταστήματα του επιλεγμένου Δικτύου Συνεργατών της ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. , και αφορά 1 ΕΛΑΣΤΙΚΟ από τα τέσσερα (4) ελαστικά που έχει αγοράσει ο πελάτης.
Καλυπτόμενα οχήματα
– Όχημα που φέρει 4 ελαστικά
– Οχήματα ιδιωτικής χρήσης
– Κάθε αίτηση αφορά ένα όχημα με συγκεκριμένο αριθμό κυκλοφορίας,
– Οχήματα με ελληνικές πινακίδες
– Οχήματα που κινούνται εντός ελληνικών συνόρων
Εξαιρέσεις από το πρόγραμμα

– ADVAN NEOVA AD08R
– Ελαστικά 4×4 off road
– Ελαστικά run flat,
– Επαγγελματικών οχημάτων & ημιφορτηγών, ΤΑΧΙ.
– Οχήματα που χρησιμοποιούνται για: χρονομίσθωση και ενοικίαση, σε ερασιτεχνικούς ή επαγγελματικούς αγώνες σχολές οδηγών, μεταφορά εμπορευμάτων, δημόσιες υπηρεσίες, Αστυνομίας, Πυροσβεστικής, Ασθενοφόρων και οχήματα Δημόσιας Χρήσης
Περίοδος Κάλυψης
– Η περίοδος κάλυψης κάθε οχήματος ξενικά από την ημερομηνία αγοράς των ελαστικών και ισχύει για δώδεκα (12) μήνες ή 20.000 χιλιόμετρα από αυτήν. Οποιοδήποτε γεγονός επέλθει νωρίτερα σημαίνει και τη λήξη της κάλυψης.
Αντικείμενο Κάλυψης
– Ζημιές που έχουν προκληθεί τυχαία όπως: Κλατάρισμα, χτύπημα σε πεζοδρόμιο ή άλλο εμπόδιο, Λακκούβες, Κοψίματα κλπ.
– Οι ζημιές του ελαστικού θα πρέπει να μην έχουν προκληθεί σκοπίμως και με υπαιτιότητα του πελάτη.
– Τα ελαστικά που επανατοποθετούνται στο όχημα μετά από πιθανή ζημιά δεν καλύπτονται από εγγύηση.
– Σε περίπτωση που το ελαστικό επιδιορθώνεται, δεν ισχύει η παροχή της δωρεάν αντικατάστασης,
Εξαιρέσεις Κάλυψης
– Κλοπή, φωτιά, ατύχημα οδηγού-ιδιοκτήτη ή κακόβουλη ενέργεια (πχ μαχαίρωμα), ζημιά από μηχανικές βλάβες (πχ ελαττωματικά αμορτισέρ, έλλειψη ευθυγράμμισης και ελλιπούς συντήρησης).
– Ο πελάτης επιβαρύνεται με το κόστος τοποθέτησης, ζυγοστάθμισης αξίας 10€.
Για 20.000 χιλιόμετρα ή 12 μήνες θα έχουν δωρεάν ασφάλιση όσοι αντικαταστήσουν τα ελαστικά των αυτοκινήτων τους σε ένα από τα καταστήματα του επιλεγμένου δικτύου συνεργατών της STS SA. Το πρόγραμμα ασφάλισης καλύπτει* όλες τις διαστάσεις και όλους τους τύπους των επιβατικών ελαστικών  από ζημιές που μπορεί να προκληθούν κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε διαδρομής. Σχισίματα, τρυπήματα, και ανεπανόρθωτες βλάβες από λακκούβες, πέτρες, νεροφαγώματα κλπ καλύπτονται από την εγγύηση-τα πρώτα 10 ευρώ ανα τεμάχιο βαρύνουν τον πελάτη και ισχύει για 1 ΕΛΑΣΤΙΚΟ .