Οι Καλύτερες Μάρκες - Στις Καλύτερες Τιμές

Η Εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1995 από άτομα με πολύ μεγάλη εμπειρία στον χώρο του ελαστικού αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών.
Είμαστε από τους πρωτοπόρους στον χώρο του internet εκθέτοντας τα προϊόντα μας στον ιστό από το 1997.
Εκτός από την αναβαθμισμένη φυσική μας παρουσία, από το 2011  το site μας Siriocenter.gr μετεξελίχθηκε σε e-shop ταυτόχρονα με την προσθήκη καινούργιων προϊόντων, πάντα συναφή με το αυτοκίνητο ή την μηχανή. 
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι έτσι διαμορφωμένο, έτσι ώστε να είναι φιλικό και εύκολο και στον πιο αρχάριο χρήστη, να βρει ότι χρειάζεται, γνωρίζοντας μόνο τι αυτοκίνητο ή μηχανή έχει.
Μπορείτε μέσω του e-shop μας να συγκρίνετε και να αγοράσετε ελαστικά και ζάντες, για το αυτοκίνητο ή την μηχανή σας. από ΟΛΕΣ τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Επίσης επιλεγμένα μεταχειρισμένα ελαστικά ελεγμένα από εμάς.
Στο e-shop μας και στο κατάστημά μας θα βρείτε επίσης : Αμορτισέρ, ελατήρια, ανταλλακτικά, λιπαντικά, μπαταρίες, φίλτρα αέρα, λάμπες, υαλοκαθαριστήρες, αποστάτες τροχών, αξεσουάρ, και πολλά άλλα για το αυτοκίνητο και την μηχανή σας από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές.
Όλα τα προϊόντα μας είναι αγορασμένα από τις επίσημες αντιπροσωπίες τους, συνοδευόμενα πάντα με τις ανάλογες εγγυήσεις ή και παροχές πού αυτές προσφέρουν.
Αποστολή προϊόντων σε όλη την Ελλάδα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  • Τοποθέτηση, ζυγοστάθμιση ελαστικών αυτοκινήτων και μηχανών
  • Επισκευή ελαστικών - Βουλκανιζατέρ
  • Αλλαγή αμορτισέρ και ελατηρίων
  • Τοποθέτηση μπαταρίας
  • Αλλαγή φρένων, τακάκια και δίσκοι
  • Mini service
    Αλλαγή: λαδιών και φίλτρο λαδιού, φίλτρα αέρος, καμπίνας, καυσίμου, ακρόμπαρα, ημίμπαρα, σταμπιλάϊζερ (ζαμφοράκια), βάσεις αμορτισέρ

siriocenter
siriocenter
siriocenter