Η GITI TIRE ΕΞΟΠΛΙΖΕΙ ΤΟ SEAT IBIZA

 giti seat ibiza en 1440x803 q80

Η Giti Tire επιβεβαίωσε την πρώτη ευρωπαϊκή συμφωνία της για τοποθέτηση αυθεντικού εξοπλισμού (OE) για το εμπορικό σήμα Giti με τον όμιλο Volkswagen. Το GitiSynergyE1, σε μέγεθος 185/70 R14 88H, θα τοποθετηθεί στο Seat Ibiza. Τα αυτοκίνητα παράγονται στο Martorell της Ισπανίας.
Το GitiSynergyE1 διαθέτει μια νέα σύνθεση υψηλής απόδοσης ECO και ένα προφίλ εξαιρετικής καμπυλότητας. Σχεδιασμένο για να μειώνει το αποτύπωμα CO2 του οχήματος, τα αποτελέσματα είναι εξαιρετική απόδοση οδήγησης και φρεναρίσματος σε στεγνούς και βρεγμένους δρόμους.

Σχεδιασμένο στη Γερμανία, όλες οι δοκιμές πίστας έγιναν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας MIRA στο Ηνωμένο Βασίλειο, της Idiada στην Ισπανία και της ATP στη Γερμανία, ενώ διανύθηκαν χιλιάδες μίλια σε δρόμους σε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο ώστε να συντονιστούν τα διαπιστευτήρια των επιδόσεων κάθε ελαστικού.
Ο Stefan Fischer, Διευθύνων Σύμβουλος της Ευρώπης για την Τεχνολογία Προϊόντων και το Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης στην Ευρώπη της Giti Tire, δήλωσε: «Είμαστε υπερήφανοι που η πρώτη μας τοποθέτηση ΟΕ στην Ευρώπη γίνεται με τον όμιλο Volkswagen. Αυτό υπογραμμίζει τις φιλοδοξίες μας στην αγορά ΟΕ και υπογραμμίζει την εξαιρετική δουλειά στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Έρευνας & Ανάπτυξης της Giti Tire.»